Iklan Billboard 970x250

Facebook Leallt | Teljesen Leallt A Facebook A Whatsapp Es Az Instagram Is Blikk

Iklan 728x90

Facebook Leallt | Teljesen Leallt A Facebook A Whatsapp Es Az Instagram Is Blikk

Órákon keresztül elérhetetlen voltak a Facebook közösségi média platformjai szerdán a leállás 2008 óta megfigyelt leghosszabb szolgáltatáskiesés volt a technológiai óriásnál. Este hét óra előtt nem sokkal az androidos alkalmazások már betöltöttek ugyanakkor a hírfolyam nem frissül és a hivatkozások sem visznek tovább.


Tech A Telekom Kiszurta Amikor Leallt A Facebook Sokan Azt Hittek Nincs Internet Hvg Hu

1 Comment 2 Shares.

Facebook leallt. Itt láthatjátok az eheti menünket. Itt mutatkozhat meg hogy az hogy a Facebook bekebelezte az Instagramot és a Whatsupot is nem biztos hogy jó döntés volt mert ha az egyikkel probléma lép fel akkor az a többire is kihat. 2331 hvghu Tech Leállt a Facebook a Messenger és az Instagram is frissítve Csütörtök éjjel nagyjából fél órával éjfél előtt hiba ütötte fel a fejét a Facebook-birodalom szolgáltatásaiban.

Whatsapp mesenger facebook leállt Nem működik a Facebook az Instagram és a Messenger de még a WhatsApp üzenetküldő szolgáltatás sem. A Facebook és alkalmazásainak történelmi leállása sokakat megihletett az interneten. Were working to get things back to normal as quickly as possible and we apologize for any inconvenience.

A Facebook közleménye szerint a leállás kiváltó oka egy hibás konfigurációs változtatás volt amely miatt több milliárd ember képtelen volt hozzáférni a szolgáltatásokhoz. Facebook Facebook October 4 2021. A globális leállást valószínűleg egy szerverhiba okozhatta és világszerte beállt a csend.

Azt írták már dolgoznak a hiba elhárításán. A világ jelentős részén egyszerre dőlt be a Facebook a Messenger az Instagram és a WhatsApp alkalmazás hétfőn közép-európai idő szerint nem sokkal délután hat óra előtt. Leállt a Facebook a Messenger az Instagram és a WhatsApp.

Leállt a Facebook - nem külső támadás volt. Link a vágólapra másolva. Az nCore hivatalos Facebook oldala.

A hatóság megpróbálta megnyugtatni és felvilágosítani arról hogy ilyen. Leállt a Facebook. Voir plus de contenu de Hír TV sur Facebook.

A Spabook magazinja bár minőségét tekintve a felső rétegbe tartozik és prémium kategória az utazós magazinok között a legtöbb látogatót Facebook csoportjaiból tudja az oldalra vonzani de egyetlen változtatás a rendszerben és kész 0 az elérés mint most a. A cikk a hirdetés után folytatódik. 2019 óta nem fordult.

Több bejelentés is érkezett az elmúlt órákban hogy leállt az egyik legnagyobb közösségi oldal a Facebook. A Facebook saját kutatása is azt. Várunk mindenkit sok szeretettel egy egészséges mégis finom ebédrevacsorára.

A Facebook által megadott ajánlattal naponta 63000 forintba kerülne fenntartani ezt az oldalt. Ság miközben a román parlament csőbe húzta B. 153334 likes 62 talking about this.

Were working to get things back to normal as quickly as. Leállt a Facebook egy férfi azonnal riasztotta a rendőröket. A Facebook és platformjainak globális leállása nem sokkal az után következett be hogy Frances Haugen a vállalat korábbi termékmenedzsere olyan belső dokumentumokkal látta el az amerikai sajtót amelyek - állítása szerint - bizonyítják hogy az amerikai cég tisztában van a termékei által okozott károkkal.

Hétfőn nagyjából délután fél 6 körül nemcsak Magyarországon hanem globálisan elérhetetlenné vált a Facebook és a hozzá tartozó szolgáltatások valamint a Messenger és az Instagram is. A lap megkereste az oldal üzemeltetőjét is a továbbiakkal kapcsolatban de egyelőre nem kapott válaszokat. February 10 2020.

A leállás valószínűleg a webes címek eléréséhez köthető tartománynévrendszerrel Domain Name System DNS kapcsolatos. Were working to get things back to. 15 perc alatt sikerült elhárítani.

Egy órája nem működik a Facebook és az Intagramm de más internetoldalakkal is komoly gond van. Ha ez még nem lenne elég a tőzsdén is zuhant a Facebook árfolyama. A Facebook saját kutatása is azt mutatta.

A Facebook magyar idő szerint hétfő 1822-kor reagált a leállásra a Twitteren. Nem működik az Instagram és a Messenger sem. A Downdetector jelentése szerint a Facebook az Instagramm és a Google mellett a Digi a Telekom a Telenor a Youtube a Twitter ésa Pinterest is akadozik.

A HVG azt írta hogy. Azt írták már dolgoznak a hiba elhárításán az okozott kellemetlenségért pedig elnézést kérnek. Magyarországon legalábbis jelezték olvasóink és immáron több portál is megírta.

Története legnagyobb leállását 2019 márciusában szenvedte el a Facebook akkor napokon át küszködtek a cég szolgáltatásai. - kgyu - követés. Mind a négy felület a Facebook tulajdonában van Andy Stones a Facebook kommunikációs munkatársa végül a konkurens felületen egy Twitter-bejegyzésben írta meg hogy tudnak a problémáról és dolgoznak a rendszer visszaállításán.

Több napja nem megy a magyar Facebook a Hundub szúrta ki a. Nem külső támadás hanem belső hiba okozta a Facebook közel egy órát tartó leállását kedden - jelentette be közleményben a Facebook Leállt a Facebook. Were aware that some people are having trouble accessing our apps and products.

A Facebook Twitteren reagált a leállásra. A Facebook saját kutatása is azt. Were aware that some people are having trouble accessing our apps and products.

A Facebook és platformjainak globális leállása nem sokkal az után következett be hogy Frances Haugen a vállalat korábbi termékmenedzsere olyan belső dokumentumokkal látta el az amerikai sajtót amelyek állítása szerint bizonyítják hogy az amerikai cég tisztában van a termékei által okozott károkkal. A kommünikében azt írják már dolgoznak a hiba elhárításán. A probléma nagy való.

Hétfőn kora este elérhetetlenné vált a legnépszerűbb közösségi oldal tapasztalták meg kollégáink is. Világszerte jelezték a felhasználók hétfő este háromnegyed 6 körül hogy nem elérhető számukra a Facebook a Messenger az Instagram és a WhatsApp nevű üzenetküldő sem. Were aware that some people are having trouble accessing our apps and products.

Facebook Leallt Selasa 05 Oktober 2021 Edit A Spabook magazinja bár minőségét tekintve a felső rétegbe tartozik és prémium kategória az utazós magazinok között a legtöbb látogatót Facebook csoportjaiból tudja az oldalra vonzani de egyetlen változtatás a rendszerben és kész 0 az elérés mint most a. Rendelni a Wolt-on keresztül tudtok. Egy román férfi a 112-es segélyhívót tárcsázta és elpanaszkodta a diszpécsernek hogy a Facebook leállása miatt nem tud beszélni a feleségével.

A Facebook és platformjainak globális leállása nem sokkal az után következett be hogy Frances Haugen a vállalat korábbi termékmenedzsere olyan belső dokumentumokkal látta el az amerikai sajtót amelyek állítása szerint bizonyítják hogy az amerikai cég tisztában van a termékei által okozott károkkal. Nem Onnel Van A Hiba Vilagszerte Leallt A Facebook A Messenger Az Instagram Es A Whatsapp Is Alfahir. A Facebook nem sokkal fél hét előtt Twitteren reagált a leállásra.

Nemcsak a Facebook a fél internet leállt.


Apa7e2atsjl8jm


Tech Leallt A Facebook Az Instagram Es A Messenger Is Frissitve Reagalt A Facebook Hvg Hu


Lu9fe7kkznsurm


Teljesen Leallt A Facebook A Whatsapp Es Az Instagram Is Blikk


Stream Episode 4 Tegnap Leallt A Facebook Az Instagram Es A Messenger Is By Balazsek Podcast Listen Online For Free On Soundcloud


Bom0bop Rme9m


Fq7 Pz8jjtly6m


9aywk6t8hy3y9m


9cwubih4jqptsm


Leallt A Facebook Az Instagram A Whatsapp Es A Messenger Sem Mukodik Roviden


09w1m6pvez29lm


Raewocbo9iusym


4kzg9o78a Jcxm


Qbt8n4c1wnznsm


Crmlwbsz46mucm


Tpkbaak292rkqm


Ojbyps3dl8nrpm


Gvweqxxnrfgukm


Yjjeyhnuzq3tmm

Baca Juga
SHARE
Subscribe to get free updates

Related Posts

Posting Komentar

Iklan Tengah Post

Iklan di bawah Postingan