Iklan Billboard 970x250

Budescu Astra, Budescu A Dezvăluit La Ce Echipă Iși Dorește Să Ajungă Inseamnă Foarte Mult Pentru Mine Eurosport

Iklan 728x90

Budescu Astra, Budescu A Dezvăluit La Ce Echipă Iși Dorește Să Ajungă Inseamnă Foarte Mult Pentru Mine Eurosport

El a semnat pe un an si jumatate cu formatia araba Damac o echipa de mijlocul clasamentului. Constantin Budescu care evoluează pe postul de mijlocaș pentru formația FC Astra Giurgiu a semnat deja cu altă echipă.


Budescu Astra Fotos Imago

Hai în Digi Online să vezi European Qualifiers.

Budescu astra. Budescu atac direct la conducerea Astrei. Watch Budescu stunner for Astra. Mijlocasul roman Constantin Budescu a acumulat cifre fantastice de la revenirea in Liga 1 acolo unde evolueaza pentru Astra Giurgiu lidera surpriza din Romania echipa cu 40 de.

Pedeapsă de 720000 de dolari. Anunțul a fost făcut de surse din anturajul sportivului. Mijlocașul intrat în ultimele 6 luni de contract cu giurgiuvenii a ajuns la un acord cu Damac FC Arabia Saudită.

Ce se întâmplă cu mijlocașul Astrei. În Europa începe lupta pentru un loc la Campionatul Mondial. Budescu nu mai merge la FCSB.

A ajuns la un acord cu domnul Niculae pentru a părăsi echipa din postura de jucător liber de contract. Pe ce loc s-ar fi aflat lidera Romaniei fara reusitele mijlocasului. Sunt dezamăgit de modul cum procedează 01072017 1140.

Cifre impresionante pentru Constantin Budescu de la revenirea in Romania. Constantin Budescu a lăudat jocul Stelei a pus înfrângerea VIDEO pe seama greșelilor personale ale propriei echipe și a promis că Astra va căuta revanșa la GiurgiuMijlocașul celor de la Astra Constantin Budescu a marcat un gol extrem de important pentru echipa sa atunci când Steaua avea 1-0 pe tabelă. Constantin Budescu Astra Giurgiu Amazing Goal Directly From CornerConstantin Budescu Astra Giurgiu Amazing Goal Directly From CornerConstantin Bu.

Mai are o singură speranţă ca să scape. Budescu şi Alibec pregătiţi să scrie din nou istorie pentru Astra. Constantin Budescu a plecat din nou de la Astra fotbalistul de 32 de ani urmand a juca in Arabia Saudita.

Constantin Budescu 31 de ani a plecat de la Astra. Här hittar du fakta statistik och de senaste nyheterna om Constantin Budescu. Cortacero gata să dea prima lovitură la Dinamo.

Constantin Budescu a plecat de la Astra și a semnat cu o altă echipă. Exclusiv Budescu s-a ars. Budescu pleacă e sigur.

Budescu a pierdut şi trebuie să plătească 725000 de dolari. Mijlocasul roman Constantin Budescu a acumulat cifre fantastice de la revenirea in Liga 1 acolo unde evolueaza pentru Astra Giurgiu lidera surpriza din Romania echipa cu 40 de puncte la activ. Budescu n-a terminat însă meciul pe teren din cauza unor crampe musculare.

L-ar fi convins pe Budescu să semneze. Timişorenii acuză arbitrajul Budescu îi linişteşte. A semnat în Arabia.

Clauza prin care Astra s-a dezis de fotbalist. Constantin Budescu scores the goal that won the tie for Astra Giurgiu in the 201516 Europa League Second Qualifying Round. Watch Constantin Budescus thumping finish for Astra as the Romanian side drew 2-2 with Genk.

Constantin Budescu 28 de ani a reacționat destul de repede după ce s-a declanșat noul scandal dintre FCSB și Astra de data asta legat de taxa de solidaritate în valoare de 35000 de euro pe care giurgiuvenii nu vor să o achite după realizarea transferului. 15 selecții și cinci goluri pentru echipa națională are Budescu. Giosanu Catinca 23012021 1531.

Cum se poate face transferul. El a semnat pe un an si jumatate cu formatia araba Damac o echipa de mijlocul clasamentului. Constantin Budescu a ales sa semneze cu Astra Giurgiu desi oferta primita din partea Stelei era mult mai buna.

Constantin Budescu traversează o formă excelentă din punct de vedere al formei sportive reușind în acest sezon pentru Astra opt goluri și nouă pase decisive în 17 partide. Formatia lui Becali i-a oferit lui Budescu un contract de 19 milioane de euro in cei trei ani si jumatate de contract dar Budescu a ales sa ramana la Astra unde. Fotbollskanalen - för dig som älskar fotboll.

Constantin Budescu a plecat din nou de la Astra fotbalistul de 32 de ani urmand a juca in Arabia Saudita.


Budescu A Dezvăluit La Ce Echipă Iși Dorește Să Ajungă Inseamnă Foarte Mult Pentru Mine Eurosport


Constantin Budescu Spielerprofil 21 22 Transfermarkt


Budescu Has Left Astra First Reaction Already Signed


Constantin Budescu Details About The Future Contract They Agreed And We Hope To Sign What S Next For Astra S Striker


Constantin Budescu


Ce A Decis Astra In Privința Lui Constantin Budescu După Ce Jucătorul A Anunțat Că Vrea La Fcsb


Incredible Annoyance Of The Situation Since He Was Transferred To Astra Constantin Budescu Would Have Agreed With Another Team When Would It Be Officially Presented


Video Constantin Budescu Tocmai A Marcat Golul Sezonului Execuție Magistrală Direct Din Corner


Budescu Astra Fotos Imago


Constantin Budescu Despre Problemele De La Astra Pe Ce Să Ceară Bani


December 8 2016 Constantin Budescu 10 Of Fc Astra Giurgiu During The Uefa Europa League 2016 2017 Group E Game Between Fc Astra Giurgiu Rou And As Roma Ita At National Arena Bucharest


Constantin Budescu Of Astra Giurgiu In Action During The Second Leg News Photo Getty Images


Budescu Astra Fotos Imago


February 27 2017 Constantin Budescu Of Astra Giurgiu During The Lpf Football Romanian Ligue 1 Orange


Constantin Budescu Astra Giurgiu Photos Free Royalty Free Stock Photos From Dreamstime


Budescu Astra Fotos Imago


Highlights Watch Budescu Stunner For Astra Uefa Europa League Uefa Com


Constantin Budescu La Un Pas Să Plece De La Astra Ofertă Clară Din Turcia Pentru Vedeta


Budescu Frustrated By The Conditions At Astra You Don T Even Feel Like Entering The Field Anymore What Does It Say About The Doping Scandal In Giurgiu A Great Stupidity

Baca Juga
SHARE
Subscribe to get free updates

Related Posts

Posting Komentar

Iklan Tengah Post

Iklan di bawah Postingan